cégünkről     szolgáltatásaink      termékeink      építőipar      referenciák      szerviz     lyoness     árajánlat     elérhetőség

 ma-pe bau holz
https://www.facebook.com/ajtoablaktatabanya.lyoness

PARTNEREINK
Fehér Ablak
Szafa Ajtó Ablak
Hisec biztonsági ajtók
Finesa Plusz Kft.
Ma-Pe Bau Holz Kft.
lyoness
Nyílászáró szerviz

Lyoness termékpartner

Mit nyújt a Lyoness a törzsvásárlóinak?

Lyoness termékpartner A Lyoness vásárlói közösségben mindenki a teljes árat fizeti meg a pénztárnál, viszont a kereskedő a vételár összegének jelentős, előre megegyezett részét visszajuttatja – nem magának az adott vásárlónak, hanem - a vásárlói körnek.

Miért jobb ez, mint amikor a vevő azonnal érvényesíti a kedvezményét? Mert a modern vásárlói kör a maga egyedülálló szabályai szerint osztja vissza a jóváírt összegeket, amiben a vásárló utólag az adott kereskedőnél kialkudott jutalék többszörösét is visszakaphatja: ez a visszatérítés akár a vételár jelentős része is lehet! Úgy, hogy a beérkezett jutalékok nem egy az egyben kerülnek visszaosztásra ahhoz a vásárlóhoz, akinek a vásárlásából az adott jutalék keletkezett. A bolt által fizetett jutalék arra szolgál, hogy „kitermelje” a vásárlói körön belüli valamelyik korábbi vásárlás értékének nagy részét.

Lyoness termékpartner Saját következő vásárlások természetesen mindenkinél hozzájárulnak a korábbi tételei visszatérítéséhez. A vásárlói közösség nemcsak épít az embereknek arra a közismert szokására, hogy egy számára nagyszerű lehetőséget másoknak is elmond, hanem jutalmazza is ezt. Azért, hogy a közösség ösztönözze a tagjait a rendszer népszerűsítésére, az ajánlott új törzstagok vásárlásaiból keletkező jutalékokat is beállítja az „ajánló” visszatérítéseinek a felgyorsításához. Ezen kívül nagyon fontos megjegyezni, hogy a Lyoness által alkalmazott modell sajátosságai miatt a vásárlói kör folyamatos bővülése folytán olyanok vásárlásai is gazdagíthatnak egy tagot, akikhez neki személy szerint semmi köze nincsen.

Milyen termékeket és szolgáltatásokat lehet megvásárolni a Lyoness partnereinél?

Lyoness termékpartner A Lyoness tagjaiként az emberek ugyanazokban a boltokban vásárolnak, mint eddig, ugyanannyiért, mint eddig, de legfőképpen pontosan azokat a termékeket veszik meg, amikre szükségük van. Ez a közösség mindenkit ki tud szolgálni, hiszen a hozzá csatlakozott boltokban mindenki pontosan azt veszi meg, amit amúgy is szeretne, és nem azt, amit mi szeretnénk eladni neki.

A vásárlási ár sem különbözik a szokványostól, hiszen a Lyoness azokkal a partnerekkel szerződik, akiket a vásárlók maguk előnyben részesítenek. Ezért mindenki lakókörnyezetében elérhetőnek kell lennie egy-egy olyan boltnak, ami a környéken élő tagokat ki tudja szolgálni élelmiszerrel, ruházati termékekkel, háztartási eszközökkel és gépekkel, valamint alapvető szolgáltatásokkal (pl. fodrász). Az olyan árukhoz pedig, melyeket az emberek általában ritkábban vesznek meg, elegendő, ha a tágabb környezetben van szerződött partnerünk. Ilyenek például a bútorok, számítógépek és alkatrészek, kerti eszközök, új és használt autók (mindenféle autómárka), építőanyagok. Ilyen kereskedőkkel már ma is rendelkezik a Lyoness azokban a körzetekben, ahol már vannak aktív tagjai. Ott, ahol pedig ezután kezd kiépülni a vásárlói bázis, a Lyoness képviselői feltérképezik az említett üzleteket, és megkeresik, hogy melyik kereskedő hajlandó jutalékot adni azért, hogy hozzá irányítsuk egyre növekvő vásárlói körünk tagjait. A Lyoness rendszerében a tagoknak nem kell sem regisztrációs díjat fizetniük, sem éves tagsági díjat, nincsen kötelező értékű vásárlás sem. Semmi nem kötelező!

Bízunk benne, hogy bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését vásárlói közösségünk iránt és hamarosan Önt is vásárlóink Magyarországon több, mint 470 ezres, nemzetközi szinten pedig több mint 3,5 milliós táborában köszönthetjük.

Tisztelettel:
Princz Márton
mobil: 06 30 378 6208
e-mail: lyonessteamhungary@gmail.com Regisztrációs szándékát küldje el e-mail-ben.

VideoMA-PE Bau Holz · Ajtó Ablak Stúdió · 2852 Kecskéd, Vasút utca 59. · tel/fax: 06-34/300-573, mobil: 06-30/446-97-22 · e-mail: ajtoablakstudio@gmail.com
Ajtó-ablak Studió