cégünkről     szolgáltatásaink      termékeink      építőipar      referenciák      szerviz     lyoness     árajánlat     elérhetőség

 ma-pe bau holz
https://www.facebook.com/ajtoablaktatabanya.lyoness

PARTNEREINK
Fehér Ablak
Szafa Ajtó Ablak
Hisec biztonsági ajtók
Finesa Plusz Kft.
Ma-Pe Bau Holz Kft.
lyoness
Nyílászáró szerviz

Termékeink


FEHÉR ABLAK műanyag nyílászárók

Műanyag ajtóink és ablakaink a székesfehérvári Fehér Ablak Ablakgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. termékei. A gyártás a cég Gúttamásiban található új gyártócsarnokában történik a legkorszerűbb technológiával. A modern gépsoron a Fehér Ablak típusú műanyag kültéri nyílászárók három profiltípusból készülnek, 5 kamrás profilrendszerek felhasználásával.
www.feherzrt.hu

SZAFA minőségi fa nyílászárók

A körmendi SZAFA kíváló minőségű fa nyílászáróinak komárom-esztergom megyei kizárólagos képviseletét látjuk el. A gyár az eddigi 68 mm profilvastagság és kétrétegű üvegezés (Ug=1,4-1,1 kW/m2K) mellett előállt a 88 mm-es profilból és háromrétegű üvegezéssel készülő (0,7-0,6 kW/m2K, kriptongáztöltéssel akár 0,4-es kW/m2K) új, formatervezett nyílászárók készítésével.
www.szafa.hu

HISEC biztonsági ajtók

Kül és beltérre a HiSec kiváló minőségű fém biztonsági ajtóit forgalmazzuk beépítéssel is. A két különálló zárral ellátot 16 ponton záródó ajtók tökéletesen hő és hangszigeteltek. Cseresznye, sötétmogyoró, fehér és aranytölgy színben készülnek.
www.lemezajto.hu

FINESA ablakpárkányok és takaróprofilok

A budapesti Finesa Kft. által forgalmazott és méretre gyártott műanyag kamrás ablakkönyöklőket, alumínium extrudált és hajlított ablakpárkányokat takaróprofilokat és alumínium küszöböket használun a beépítések során. Ezeket a termékeket természetesen cégünk is forgalmazza.
www.finesa.hu

Konyhabútorok

Egyedi tervezésű és gyártású konyhabútorainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni. Koncepciónk viszont, hogy a a gyártás során a legjobb minőségű anyagok és beépíthető készülékek felhasználásával készítsük a bútorokat.
Ma-Pe Bau Holz konyhák

Asztalosmunkák

Az építkezések és felújítások, átalakítások során tervezünk és elkészítünk mindenfélét ami fából készül. Lépcsők, korlátok, kerítések, fedett teraszok, beépített szekrények, egyedi bútorok elkíszítését vállaljuk.
Ma-Pe Bau Holz asztalosmunkák
MA-PE Bau Holz ˇ Ajtó Ablak Stúdió ˇ 2852 Kecskéd, Vasút utca 59. ˇ tel/fax: 06-34/300-573, mobil: 06-30/446-97-22 ˇ e-mail: ajtoablakstudio@gmail.com
Ajtó-ablak Studió